Barbecue achtergronden en foto's

BBQ bureaublad achtergrond met diverse soorten vlees van de barbecue. Wat dacht je van heerlijke worstjes, hamburgers etc. Nederlanders houden van barbecueën, en het liefst met mooi weer. Dan worden de barbecues weer massaal tevoorschijn gehaald. Barbecues zijn er in vele soorten en maten zo heb je kolenbarbecues, gas barbecues, elektrische barbecues of wat dacht je van een skottelbraai barbecue? Toch bbq-en de meeste mensen nog gewoon op de ouderwetse manier met kolen. Bekende populaire kolen barbecues zijn die van het merk Weber, de specialist in barbecues.

Qua eten kun je het zo gek niet bedenken of het kan wel bereid worden op een barbecue. Toch is het meest gebruikte vlees en groente op een bbq: satéstokjes of shaslickstokjes, karbonades, spek, spareribs, worstjes, hamburgers, kipfilet, ui, paprika. Naast al deze dingen is er meestal ook stokbrood met kruidenboter en salade aanwezig.
Barbecuevlees en groente op spiesjes
Barbecue wallpaper met barbecuevlees en groente op spiesjes, lekkere bbq in de zomer, eten, foto bbq.

Vlees op de barbecue met hoge vlammen
Barbecue achtergrond met vlees op de barbecue. Hopelijk wordt het niet al te zwart want de vlam zit er goed in.

Barbecue achtergrond met vlees
Barbecue achtergrond met heerlijk BBQ vlees op een barbecue.

Foto lekker barbecuen in de tuin
Foto lekker barbecuen in de tuin en achtergrond met veel vlees op de bbq.

Shaslick stokjes zijn in de winkel erg duur, je betaald al gauw 3 euro voor een pakje met maar 3 stokjes . Zelf shaslick stokjes maken is dus veel goedkoper. Vooral in de zomer kom je de shaslick recepten overal op internet tegen. Je kunt ze maken van varkensvlees, kipfilet, lamsvlees of rundvlees.
Barbecue wallpaper met shaslick en vuur
Barbecue wallpaper met een heerlijke shaslick en vuur op de achtergrond.

Snij of knip het vlees in kleine blokjes allemaal ongeveer even groot. Het is wel aan te raden om het vlees eerst in te kruiden met een marina of gewone kruiden. En bij het volgende punt mag jezelf weten wat je als opvulsel gebruikt. De meeste mensen gebruiken echter rode of groene paprika, maar ook ui. Net als op de foto hieronder wissel je het vlees steeds af met een stuk paprika of ui.
Tags

Een reactie posten

0 Reacties
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Bottom Post Ad