31 prachtige lente achtergronden

Speciaal uitgezocht voor jullie. 26 prachtige lente achtergronden in HD kwaliteit. Je kunt ze hier gratis downloaden. Foto's met de eerste opkomende bloemen met krokussen en sneeuwklokjes tot de eerste lammetjes in het weiland. Er is voor ieder wat wils. Dus scroll snel naar beneden want hier staan meer dan 26 prachtige bureaublad achtergronden die je zo kunt downloaden.

Klik met de linkermuisknop op een foto of afbeelding zodat je een grotere versie te zien krijgt. Daarna kun je hem met de rechtermuisknop saven naar je computer. Ze zijn ook te gebruiken op sociale media websites zoals Facebook of Twitter.

Foto van roze bloeiende bloesem aan een tak
Mooie lente achtergrond met roze bloesem aan een tak van een boom. Een prachtig gezicht, en een teken dat de lente weer is begonnen. Jammer dat we de rest van de boom niet kunnen zien op deze foto.

Foto paarse krokussen in de sneeuw tijdens de lente
Lente achtergrond met paarse krokussen met dichte bloem in de sneeuw. De winter en de lente in één beeld gevangen. Deze mooie foto roept vast het lentegevoel bij jullie op.

Paarse krokussen in bloei in het wild
Prachtige lente wallpaper met paarse krokussen volop in boei tussen het groene gras. Deel deze afbeelding op Facebook of Twitter als je ook van de lente houdt.

Lente foto met tulpen in verschillende kleuren
Lente foto met tulpen en andere bloemen tussen het hoge gras, en een blauwe lucht. Verschillende bloemen in verschillende kleuren, mooi samengebracht op één foto.

Lente foto met gele en paarse viooltjes
Lente bloemen achtergrond met gele en paarse viooltjes met de bloemblaadjes open, ergens in een tuin of in het bos.

Witte bloemen aan een tak in de lente
Leuke lente wallpaper van een tak met witte bloemen en groene bladeren en een strak blauwe lucht.

Foto met witte sneeuwklokjes nat van de regen
Mooie foto van de lente met witte sneeuwklokjes helemaal nat van de regen, en op de grond liggen nog wat oude herfstbladeren te verrotten.

Kleurrijke lente achtergrond met bloemen
Prachtige kleurrijke lente achtergrond met verschillende soorten en kleuren bloemen. Niks meer aan doen, meteen instellen voor je bureaublad.

Gele en paarse krokussen in het wild
Het lente gevoel van 2015, een veld vol met gele en paarse krokussen in de lente. Zelden zie je zoveel bloemen bij elkaar in het wild. Ik zou zeggen meteen downloaden deze wallpaper.

Roze lente bloesem aan de boom
Foto van bomen met roze lente bloesem, echt een lust voor het oog. Dat diezelfde blaadjes er straks ook allemaal van de boom afvallen is natuurlijk minder leuk voor de eigenaar.

Witte bloemen met groene bladeren
Lente bureaublad achtergrond met witte bloemen en groene bladeren. Met dit soort foto's blijven de iconen op je bureaublad nog duidelijk zichtbaar.

Foto van roze met witte tulpen
Mooie lente wallpaper met een scherm vol met prachtige tulpen in twee kleuren, wit en roze. Een foto van heel bijzondere tulpen die je niet alledaags om je heen ziet.

Lente landschap met roze bloemen
Leuke lente foto van een landschap met veel gras, roze bloemen en bergen met sneeuw op de achtergrond. Het is mooi weer en de zon schijnt dan ook volop.

Veld vol tulpen in verschillende kleuren
Lente achtergrond met gekleurde tulpen in de kleuren, geel, rood, oranje, en wit. Wat een prachtig gezicht. Ook ideaal om het bureaublad van je PC, tablet of smartphone mee op te vrolijken.

Close up foto van paarse krokussen
Lente wallpaper met een close up foto van paarse krokussen in bloei, de bloemblaadjes zijn nog niet geopend maar dat gaat spoedig gebeuren.

Foto van rode en gele tulpen in de lente
Lente foto met rode en gele tulpen, de lente is aangebroken en de bloemen staan weer volop in bloei. Leuk om het bureaublad van je PC, tablet of smartphone mee op te vrolijken.

Bloemen in bloei in de lente
Achtergrond met verschillende soorten en kleuren bloemen in bloei in de lente, tussen het groene gras. Een mooi gezicht.

Roze tulpen, gras en regenboog in de lente
Mooie kleurrijke lente wallpaper met gele en roze tulpen tussen het gras en een regenboog aan de horizon. Mooier dan dit wordt het niet.

Roze bloemen in bloei
Close up foto van roze lente bloemen in bloei klaar om de eerste insecten te verwelkomen.

Paashaas, paaseieren, bloemen en gras
Prachtige bureaublad achtergrond met paashaas, paaseieren, bloemen, gras en een blauwe lucht. Leuk om het bureaublad van je PC, tablet of smartphone mee op te vrolijken.

Veld vol paarse bloemen tussen gras
Lente wallpaper met een veld vol paarse bloemen tussen het gras. En niet een paar bloemen, nee duizenden. Met daarachter veel bomen, waarschijnlijk het begin van het bos.

Witte bloemen en paarse vlinders
Vrolijke foto met witte bloemen en paarse vlinders in de lente. Leuk om bijvoorbeeld in te stellen als achtergrond op Facebook of Twitter.

Foto van paarse krokussen in de natuur
Lente achtergrond met een close up foto van paarse krokussen die nog dicht zitten, deze foto is waarschijnlijk ergens in een bos genomen gezien alle begroeiing.

Rood gele tulpen met zonnestralen in de lente
Lente wallpaper met rode gele tulpen, twee kleuren dus. Een mooie gezicht zo met die zonnestralen schijnend op de bloemen.

Roze vlinders en roze bloemen in de lente
Close up foto met roze vlinders en roze bloemen. Zeer geschikt om te gebruiken als bureaublad achtergrond.

Verschillende soorten vlinders en kleuren bloemen
Mooie bureaublad achtergrond met bloemen en vlinders. Een prachtige zeer kleurrijke foto met verschillende soorten vlinders en kleuren bloemen.

Wilgentakken met katjes en blauwe tulpen
Lente wallpaper met wilgentakken met katjes en blauwe tulpen in een vaas, met daartussenin allemaal gele bloemetjes. Dit wil iedereen wel in een vaas.

Roze tulpen en blauwe bloemen langs de waterkant in de lente
Lente foto met bloeiende bloemen, roze tulpen en blauwe bloemen langs de waterkant. Aan de overkant staan hoge bergen.

Paarse krokussen in bloei tijdens de lente
Lente wallpaper met paarse krokussen volop in bloei. Overal in Nederland bloeien ze wel in het wild, dus wees niet verbaasd als je ze binnenkort in je eigen omgeving tegenkomt, je weet nu precies hoe deze mooie bloemen heten.

Boom met roze bloesem in de lente
Leuke achtergrond met roze bloemen aan de boom in de lente. Een leuke lente wallpaper om het bureaublad van je PC, tablet of smartphone mee op te vrolijken.

Lentefoto met rode tulpen
Lente achtergrond met rode tulpen in de lente en in de verte gele tulpen en bomen. Het kan nu niet lang meer duren of de lente komt eraan. Hou jij ook zo van de lente, like dan deze foto.

Zie ook: HD zomer wallpapers, HD zee en strand achtergronden, HD lente wallpapers, HD bloemen wallpapers en HD zomer achtergronden.

Een reactie posten

9 Reacties
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Geef ons je mening, wat vind jij van deze achtergronden? Jouw mening is belangrijk voor ons! Alvast bedankt en nog veel plezier op de website!?

Top Post Ad

Bottom Post Ad