25 liefdes achtergronden voor je bureaublad

Mooie liefdes achtergronden en foto's voor het bureaublad van je PC, laptop of tablet. Je mag deze liefde achtergronden hier gratis downloaden. Klik met de linkermuisknop op een foto of afbeelding zodat je een grotere versie te zien krijgt. Daarna kun je hem met de rechtermuisknop saven naar je computer. Ze zijn ook te gebruiken op sociale media websites zoals Facebook of Twitter.

Rood liefdes hartje en twee handen
Valentijn bureaublad achtergrond met rood liefdes hartje en twee handen. Een teken dat deze twee mensen smoorverliefd zijn op elkaar, one heart.

Rood liefdes hart met vleugels en bloemen
Liefde wallpaper met een rood hartje met witte bloemen, vleugels en rode sterretjes, op een grijze achtergrond. Deel deze foto op Facebook of Twitter als je ook van iemand houdt.

Grote steen in de vorm van een hartje
3D liefdes wallpaper met een gebarsten steen in de vorm van een liefdes hartje, liggend op een houten ondergrond. Heel erg mooie gemaakt, waarschijnlijk met Photoshop.

Bureaublad achtergrond met getekend hartje op een raam
Achtergrond met getekend hartje op een raam. Op een raam met wat condens of regen kun je prima een liefdes hartje tekenen met je vingers. Probeer het ook maar eens en stuur hem vervolgens naar je vriend of vriendin op Facebook of Twitter. Ik weet zeker dat ze er eg blij van zal worden.

Roze liefdes achtergrond met hartjes en twee kussende lippen
Roze achtergrond met rode liefdes hartjes en twee kussende lippen.Stuur hem naar iemans toe waarmee je nu wel zou willen kussen.

Foto van een chocolade hartje
Leuke bureaublad achtergrond met chocolade in de vorm van een liefdes hartje, daaromheen zie je rimpels in de vorm van een hartje.

Foto met rode rozenblaadjes en roos
Liefde achtergrond met rode rozenblaadjes in de vorm van een hartje liggend op een ondergrond van kleine steentjes. In het midden van de hartje ligt een rode roos.

Geverfde rode hartjes op een raam met regendruppels
Liefde achtergrond met geverfde rode hartjes op een raam met regendruppels, slecht en triest weer met veel regen. Echt weer om binnen te blijven, en liefdes hartjes te tekenen op het raam.

Liefdes hartje met de tekst love
Witte liefde achtergrond met roze love letters en een groot hartje.

Rode 3D liefde afbeelding met een brandende kaars
Rode 3D liefde wallpaper met een brandende kaars in de vorm van een liefdes hartje. Leuk om te sturen naar je vriend of vriendin op Facebook, Twitter, Skype of iets dergelijks.

Rood liefdes hart met roosje
Abstracte bureaublad achtergrond met groene lijnen en een rood liefdes hart met roosjes.

Houten liefdes hartje met strik
Mooie liefdes achtergrond met roze en witte rozen, houten liefdes hartje met strik, en het woord love van hout in het roze. Leuk om te versturen naar je vriend of vriendin op Facebook, Twitter of WhatsApp.

Foto met een stuk taart in de vorm van een hartje
Liefde wallpaper met een taart in de vorm van een liefdes hartje, eigenlijk zonde om op te eten zo mooi ziet deze taart eruit. Hij zal vast ook wel heel lekker smaken.

Hartje uitgesneden uit een oude schutting
Houten achtergrond met uitgesneden liefdes hartje in de planken van een oude schutting. Leuke voor je PC, tablet of smartphone.

Liefdes hartjes en een blauwe achtergrond
Liefdes hartjes en een blauwe achtergrond.

Aabstracte liefdes hartjes
3D groene abstracte liefdes hartjes achtergrond met de tekst love you (hou van je). De liefdes hartjes zijn gemaakt van plastic buizen en zijn in de kleuren rood en groen.

Liefdes wallpaper met slot en ketting in 3D
Blauwe achtergrond en een rood 3D liefdes hart met ketting en slot, voor een liefde die op slot zit, of niet meer stuk kan gaan. Stuur deze liefdes wallpaper naar je vriend of vriendin op Facebook, Twitter, Skype of WhatsApp. Omdat je bijvoorbeeld niet wil dat de verkering uitgaat.

Het pel boter, kaas en eieren met liefdes hartjes
Liefde achtergrond met het spel boter kaas en eieren met rode liefdes hartjes, potlood en papier en de tekst love conquers all (liefde overwint alles). Ben je ook zo verliefd? download dan snel deze mooie bureaublad achtergrond, delen mag natuurlijk ook.

Foto met gouden kettinkje en hanger
Liefde achtergrond met gouden kettinkje met gouden hangertje en de tekst love, prachtig om te geven of te krijgen. Like deze wallpaper als je ook zo'n ketting met hangertje hebt.

Twee vingers met gezichtje en liefdes hartje
Liefdes wallpaper met twee vingers met gezichtje en liefdes hartje op een rode achtergrond. Doet me gelijk denken aan die nieuwe reclame op TV met Nick en Simon, alleen dan zonder pruik.

Deeg in de vorm liefdes hartjes
Liefdes bureaublad achtergrond met deeg in de vorm van allemaal kleine liefdes hartjes, klaar om gebakken te worden. Eigenlijk zonde om ze op te eten.

Getekend liefdes hartje in het zand
Liefde achtergrond met getekend liefdes hartje in het zand op het strand met de zee op de achtergrond. De meeste mensen die verliefd zijn maken een liefdes hartje in het zand, meestal ook nog met de naam erbij.

Getekente rode liefdes hartjes
Witte achtergrond met rode liefdes hartjes getekend op hokjespapier met lijnen. Een mooie Leuk liefdes achtergrond om bijvoorbeeld in te stellen als achtergrond op Facebook of Twitter.

Roze achtergrond met liefdes hartjes van stof
Prachtige roze en witte liefdes hartjes gemaakt van stof hangend aan een zijdedraad, met een roze achtergrond om het geheel af te maken. Stuur deze wallpaper meteen door naar de jongen of meisje op wie je verliefd bent.

Paarse liefdes achtergrond met diamanten en de tekst I love you
Paarse liefdes achtergrond met tekst I love you gemaakt van diamanten. Een leuke liefdes wallpaper om het bureaublad van je PC, tablet of smartphone mee op te vrolijken.

Zie ook: Liefdes achtergronden, Liefdes wallpapers en Liefdes hartjes wallpapers.
Tags

Een reactie posten

0 Reacties
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Bottom Post Ad