28 prachtige zomer wallpapers in HD

Mooie zomer wallpapers om het bureaublad van je computer, laptop of tablet mee op te vrolijken. Je kunt de zomer achtergronden hier gratis downloaden. In diverse onderwerpen zoals bloemen, strand, de zee en alles wat maar met de zomer te maken heeft. Klik met de linkermuisknop op een foto of zodat je een grotere versie te zien krijgt. Daarna kun je hem met de rechtermuisknop saven naar je computer of ander apparaat. Ze zijn ook zeer geschikt voor op Facebook of Twitter.

Foto met strandbal, snorkel, duikbril, zeester, schelpen, parasol, strand en zee
Zomer wallpaper met een strandbal, snorkel, duikbril, zeester, schelpen, parasol, strand en zee. Een typisch dagje op het strand ziet er meestal wel zo uit als op deze bureaublad achtergrond. Een parasol voor bescherming tegen de warmte en zonnestralen van de zon. Een strandbal om even te voetballen met je vriend/vriendin of je kinderen. Schelpen vind je vaak ook wel op het strand, en de snorkel met duikbril zijn voor diegene die de zee wel eens op een andere manier wil bekijken. De schep en handdoek ontbreken helaas op deze foto. Wat neem jij altijd mee naar het strand?

Foto van een veld met zonnebloemen en een molen
Mooie achtergrond met een veld vol geel oranje zonnebloemen en een molen in hartje zomer. De lucht is blauw met een paar wolken.

Park vol bloemen
Zomer foto met een park met bloemen in de zomer. Prachtig gezicht met een park vol bloemen. Het is trouwens echt zo dat de meeste mensen van bloemen houden. Bloemen ruiken meestal lekker, hebben mooie kleuren en ook in een vaas geven ze de mens een goed gevoel zoals bijvoorbeeld warmte en gezelligheid. En de mens wordt er vrolijk van, daarom hebben de meeste mensen bloemen in de tuin en op de vensterbank.

Tekening van een zon in het zand op het strand
Mooie zomer wallpaper met een tekening van de zon in het zand op het strand. Iedereen heeft vast wel eens een tekening gemaakt in het zand. Ik zou zeggen probeer het eens, en mocht het mislukken dan kun je je creatie altijd weer uitvegen en opnieuw beginnen.
Prachtige vakantiebestemming aan zee
Foto van een prachtige vakantiebestemming aan zee met tafel, stoelen, parasol, drinken op het strand. Heel veel Nederlanders gaan elk jaar op vakantie in binnen en buitenland. Voor velen is het echter niet weggelegd om op vakantie te gaan naar een dure locatie als op deze foto. Een reis naar een van dit soort bestemmingen is voor velen een droomvakantie en kost heel veel geld, in het goedkoopste geval ben je al gauw een paar duizend euro kwijt. Iemand een idee waar dit is? 

Zonsondergang en bloemen
Mooie zomer wallpaper met een ondergaande zon aan de horizon en bloemen en gras op de voorgrond, wat een prachtig landschap.

Foto van een vrouw in groene jurk liggend op het strand
Zomer achtergrond met een vrouw in groene jurk liggend op het strand. Even weg van alle stress op je werk, zeurende kinderen om je heen, vervelende huisdieren die constant om je aandacht vragen. Gewoon het feit dat je er even uit bent doet een mens al heel goed.

Cocktails in de zomer
Leuke wallpaper met heerlijke cocktails met verschillende soorten drinken, lekkere verkoeling en dorstlesser in de zomer. In de cocktails zitten rietjes met dieren figuren.

Zonnebaden en pootje baaien
Zomer wallpaper met veel mensen op het strand lekker aan het zonnebaden en pootje baaien in het water.

Zomer foto op het strand
Foto officiële hittegolf Nederland 2013 temperatuur 5 dagen lang 25 graden of meer waarvan 3 van 30 graden. Er is pas sprake van een officiële hittegolf als de temperatuur in Nederland 5 dagen lang achter elkaar 25 graden of meer is en daar moeten 3 dagen van 30 graden bijzitten. Dit geldt alleen voor temperaturen in de Bilt. Regionaal en onofficieel kan een hittegolf dus veel vaker voorkomen, en dan vooral in het zuiden van Nederland. De laatste officiële hittegolf is al weer lang geleden namelijk uit 2006.

Foto van een gezin met kinderen op het strand hartje zomer, genieten op het strand met vrouw en kinderen,  kinderen spelen in het zand.

Vrouw tussen de zonnebloemen
Zomer wallpaper met een vrouw aan het bubbels blazen in een veld tussen de gele zonnebloemen, op haar hoofd heeft ze een zonnebril.

Foto van een prachtig zandstrand en een blauwe zee
Prachtig zandstrand en een blauwe zee, een leuke locatie waar veel mensen heengaan  op vakantie. Een lange rij strandstoelen aan het strand met het mooie helder blauwe water van de zee.

Vrouw met hondje bij de zee
Foto van een vrouw met haar hond bij de zee, de vrouw draagt een mooie luchtige zomerjurk. Het kleine hondje staat met zijn poten in het water.

Vrouw tussen de rode bloemen
Vrouw met een jurk in een veld met rode bloemen, ze geniet duidelijk van de zomer.

Worstjes voor op de barbecue
Barbecue achtergrond met worstjes, lekkere worstjes op de bbq, genieten van vlees van de barbeque. Nederlanders houden van barbecueën, en het liefst met mooi weer. Dan worden de barbecues weer massaal tevoorschijn gehaald. Barbecues zijn er in vele soorten en maten zo heb je kolenbarbecues, gas barbecues, elektrische barbecues of wat dacht je van een skottelbraai barbecue? Toch bbq-en de meeste mensen nog gewoon op de ouderwetse manier met kolen. Bekende populaire kolen barbecues zijn die van het merk Weber, de specialist in barbecues. Qua eten kun je het zo gek niet bedenken of het kan wel bereid worden op een barbecue. Toch is het meest gebruikte vlees en groente op een bbq: satéstokjes of shaslickstokjes, karbonades, spek, spareribs, worstjes, hamburgers, kipfilet, ui, paprika. Naast al deze dingen is er meestal ook stokbrood met kruidenboter en salade aanwezig.

Helder blauw van de zee en groen blad
Mooie bureaublad achtergrond met prachtig helder blauw water van de zee, een groen blad drijft in het water.

Foto van een tropisch eiland in de zee
Zomer achtergrond met een mooie zomerse omgeving met zee en een eiland, een tropisch eiland in de zee. Een leuke vakantiebestemming voor naar het buitenland.

Ijsjes in de zomer
Mooie foto van ijsjes zoals een oranje ijsje, paars ijse, groens ijsje en rood ijsje. Heerlijk als verkoeling in de zomer.

Veld met zonnenbloemen
Close up foto van een zonnebloem met daarachter nog veel meer zonnebloemen midden in de zomer.

Meiden in bikini bij de zee
Wallpaper met meiden in bikini op het strand, de vrouwen zijn klaar om in de zee te gaan zwemmen. Achter de dames zie je de woeste zee en wat strandstoelen.

Vrouw in witte jurk
Foto van een vrouw in een witte jurk met gele bloemen in haar hand. Je kunt wel zien dat ze erg geniet van de zomer.

Verliefd stel op het strand
Foto van een verliefd stel op het strand in de zomer, met strandkleding aan, mooi weer voor een dagje naar het strand.

Blote voeten in het zand
Bureaublad achtergrond met een vrouw met blote voeten in het zand op het strand, naast haar voeten ligt een zeester en een schelp. Ze heeft rode nagellak op haar nagels.

Gezin met kinderen op het strand
Foto van een gezin met kinderen op het strand hartje zomer, lekker aan het genieten op het strand. De kinderen spelen in het zand en de ouders hebben even tijd voor elkaar.

Meid op het strand aan het zonnen
Foto van een meid op het strand aan het zonnen, ze heeft een gele bloem in haar haar en rode bloem in haar hand.

Meisje met zwemspullen op het strand
Meisje met zwemspullen op het strand aan het poseren voor de camera.

Wwitte strandstoel en gele parasol op het strand
Leuke zomer wallpaper met een witte strandstoel en gele parasol. Een dagje fijn naar het strand, met veel zon, zee en een blauwe lucht. Echt een heerlijk weertje voor een dagje uit.

Zie ook: HD zomer achtergronden, HD zee en strand achtergronden, HD lente wallpapers, HD bloemen wallpapers en HD lente achtergronden

Tags

Een reactie posten

0 Reacties
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Bottom Post Ad