34 mooie zon, zee en strand achtergronden

Maar liefst 34 mooie zon, zee en strand achtergronden voor je PC, laptop, tablet of smartphone. Met zwemmende mensen in het water van de zee, kinderen die spelen op het strand, dieren op het strand en in de zee, tot landschappen met zee en strand. En natuurlijk ook zonnende mensen op het strand en alles wat verder maar met zee en strand te maken heeft.

Klik met de linkermuisknop op een foto of afbeelding zodat je een grotere versie te zien krijgt. Daarna kun je hem met de rechtermuisknop saven naar je computer. Ze zijn ook te gebruiken op sociale media websites zoals Facebook of Twitter.

Foto van zee en strand en mensen op een stoel
Mooie strand achtergrond met twee mensen hand in hand zittend op het strand in een stoel in de zomer, met uitzicht op de zee en een eiland, dit is echt genieten van het mooie zomerse weer.

Zomerse wallpaper met strand, zee en krab op het strand
Prachtige zomerse dieren wallpaper met een krab op het strand en het water van de zee. Krabben zijn onschuldige dieren en doen je niets, ze zijn eerder bang voor je. Ik zou meer oppassen voor andere gevaarlijke roofdieren zoals haaien.

Foto met schelpen op het strand in de zomer
Zee en strand achtergrond met schelpen zee, verschillende soorten schelpen op het strand, als je een schelp aan je oor zet kun je het geluid van de zee horen.

Vrouw op het strand in de zon
Zee en strand wallpaper met een dame in bikini op het strand, met zonnebrandolie en slippers in het zand. Ze draagt een gele bikini en haar lichaam is al mooi bruin. De zomer op zijn allerbest.

Liefdes hartje van water op het strand
Mooie zomerse foto met een liefdes hartje op het strand en je ziet de golven aanspoelen op het strand. Heel mooi gemaakt, waarschijnlijk met Photoshop.

Vrouw op een ligstoel op het strand bij de zee
Zomer achtergrond met zon, zee en strand en een dame op een ligstoel lekker aan het genieten van haar vakantie. In haar hand heeft ze een lekkere cocktail, dit is pas echt genieten.

Vrouw in bikini, met surfplank bij de zee
Mooie foto van een vrouw met een surfplank op het strand. Een mooie meid in gekleurde bikini op het strand met op de achtergrond een blauwe zee. Ik zou maar oppassen voor de vele haaien die er in deze wateren rondzwemmen.

Oud scheepswrak op het strand
Leuke achtergrond met een oud scheepswrak op het strand in de zomer. Geen idee waar dit is en ook niet zo leuk voor de natuur maar het blijft wel een mooi gezicht.

Cocktail op een tafeltje op het strand bij de zee
Zomer wallpaper met strand, zee en een cocktail op een houten tafel. Een lekkere cocktail met een rietje, hierdoor krijg je pas echt het vakantie gevoel, wat zou er allemaal inzitten?

Vrouw in witte bikini loopt de zee in
Zomerse achtergrond met een vrouw in een witte bikini lopend in de zee. Een mooie van een knappe meid in witte bikini in de zee, klaar om een frisse duik te nemen. Ook meteen de beste oplossing om af te koelen als je het te warm hebt gekregen op het strand.

Zonnen op het strand
Foto van een verliefd stel samen lekker aan het zonnen op het strand . Hand in hand liggen ze samen op een badlaken in de zon, tijd voor een verfrissende duik?
 
Foto met een vrouw op het strand kijkend naar een ondergaande zee
Zee en strand wallpaper met een vrouw op het strand bij de zee, die voor zich uit zit te staren naar de ondergaande zon, even je gedachten op een rij zetten, of juist afdwalen?

Vrouw leest boekje of tijdschrift op het strand
Strand wallpaper met een vrouw in zwarte bikini die een boekje ligt te lezen op het strand, dit is wat veel mensen doen als ze ergens op het strand liggen in een warm land.

Foto met twee honden op het strand in de branding van de zee
Mooie strand en zee achtergrond met twee honden in de branding van de zee. Deel deze afbeelding op Facebook of Twitter als je ook van dieren en het strand houdt.

Vrouw in bikini bij de zee
Leuke wallpaper met zon, zee en strand en een vrouw in blauwe bikini die geniet van de zon. Ze is al mooi bruin en staat op het punt om een duik te nemen in de zee.

Kitesufer op het strand
Bureaublad achtergrond met kitssurfers op het strand, we doen het haar zo niet na. Leuk om je bureaublad mee op te vrolijken, of te versturen.

Strand, zee en bomen
Mooie zomer wallpaper met een prachtig strand en blauwe zee, een boot en wat hutjes op het strand. Een prachtige locatie om je zomervakantie door te brengen, een tropische paradijs op aarde, mooier dan dit wordt het niet.

De zee, het strand en zon
Zomer foto met strand en de zee met blauwe lucht en weerspiegeling op het water en een vrij kalme zee, maar wel echt vakantie weer.

Verliefd stel op het strand
Mooie achtergrond met een foto van een verliefd stel op het strand in de zomer, met strandkleding aan, mooi weer voor een dagje naar het strand.

Het strand op Hawai
Prachtige zomer wallpaper op Hawai met een eiland, zee, strand, voetsporen in zand, blauwe lucht. Ook al zin in een  vakantie naar Hawaï?

Doutzen kroes op het strand
Mooie zomer achtergrond van Doutzen Kroes bij het strand aan zee, waarschijnlijk voor een fotoschoot. Ideaal om het bureaublad van je PC, tablet of smartphone mee op te vrolijken.

Zwart wit foto van een vrouw met paard op het strand
Zwart wit foto van een vrouw met een paard op het strand, lekker relaxen en uitwaaien op het strand.

Vrouw en hond op het strand in de zomer
Zomer wallpaper van een vrouw met haar hond op het strand bij de zee, de vrouw heeft een zomerjurk aan en een klein hondje bij zich die met zijn poten in het water staat.

Roze liefdes hartje van bloemen op het strand
Mooie zomer achtergrond met een roze hartje van bloemen op het strand, iedereen heeft vast wel eens een liefdes hartje gemaakt in het zand, met bloemen kan het dus ook.

Strand, zee, ondergaande zon en slippers
Strand en zee wallpaper met slippers in het zand, zonnebrillen in het zand, ondergaande zon, je kunt nog net aan de horizon de zon in zee zien zakken.

Wallpaper met een kind in een hangmat op het strand
Foto van een kind in een hangmat op het strand bij de zee.

Schelp op het strand en een ondergaande zon
Zee en strand achtergrond met een openstaande schelp en een ondergaande zon aan de horizon.

Olifanten op het strand in zee
Dit zie je niet elke dag, olifanten op het strand. Een mooie zomer wallpaper met twee olifanten op het strand lopend in het water van de zee, waarschijnlijk voor de verkoeling.

Honden op het strand
Zee en strand achtergrond met twee honden op het strand bij de zee, sommige honden houden van water terwijl je andere honden er met geen stok in kunt krijgen.

Hangmat tussen twee bomen op het strand
Zomer wallpaper met een hangmat tussen twee bomen met bergen op de achtergrond. Heerlijk lekker op vakantie luieren in een hangmat, zie je je zelf daar al liggen?

Vrouw in witte bikini op het strand
Zomer bureaublad achtergrond met een slanke vrouw in witte bikini met mooi bruin lichaam op het strand, en met een mooie blauwe zee en wit zandstrand.

Landschap met zee, strand en bomen
Strand wallpaper met een strand en blauwe zee tijdens de zomer, het paradijs op aarde, een mooi vakantie plekje in het buitenland. Met een prachtig blauwe zee, wit zandstrand en palmbomen langs de kant van het water. Hier zou je best een keer schipbreuk willen lijden. Zo te zien is het een vakantiebestemming want in de verte staan 2 strandstoelen.

Vrouw in bikini stapt de zee in
Mooie zomer achtergrond met een vrouw in goudkleurige bikini die zo uit haar vakantiehuisje de zee instapt. Een vakantiefoto van een mooi wit zandstrand met een blauwe zee in de zomer, ik zou die hoge hakken eerst wel even uitdoen.

Zee en strand
Zee en strand wallpaper met de tekst freedom in het zand geschreven, lekker in alle vrijheid op vakantie, even weg van de zorgen van aller dag.

Zie ook: HD zomer achtergronden, HD zomer wallpapers en HD lente achtergronden

Een reactie posten

2 Reacties
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. ik heb een vraag aan jullie voor een onderzoek dat ik doe voor school, wat is de naam van de mevrouw met de tekst, Mooie zomer achtergrond met een vrouw in goudkleurige bikini die zo uit haar vakantiehuisje de zee instapt. Een vakantiefoto van een mooi wit zandstrand met een blauwe zee in de zomer, ik zou die hoge hakken eerst wel even uitdoen.?

    BeantwoordenVerwijderen

Geef ons je mening, wat vind jij van deze achtergronden? Jouw mening is belangrijk voor ons! Alvast bedankt en nog veel plezier op de website!?

Top Post Ad

Bottom Post Ad