29 lente wallpapers met bloemen

Maar liefst 22 prachtige lente wallpapers met bloemen hebben we hier voor je om het bureaublad van je PC, laptop, tablet of smartphone mee op te vrolijken. Met deze mooie gratis lente achtergronden ben je er helemaal klaar voor. Klik met de linkermuisknop op een foto of afbeelding zodat je een grotere versie te zien krijgt. Daarna kun je hem met de rechtermuisknop saven naar je computer. Ze zijn ook te gebruiken op sociale media websites zoals Facebook of Twitter.

Tulpen in verschillende kleuren
Mooie lente achtergrond met verschillende soorten tulpen in de kleuren geel, roze, wit en bordeaux rood. Met in het midden het woord lente in het roze. Een leuk plaatje om je bureaublad mee op te vrolijken.

Foto met veld vol bloemen met regenboog en zon
Lente wallpaper of lente foto met een veld vol bloemen en een prachtige regenboog en de zon. Aan de linkerkant allemaal paarse, waarschijnlijk lavendel en rechts gele bloemen, gevolgd door roze. Een mooie lente achtergrond om het bureaublad van je computer, laptop of tablet mee op te vrolijken.

Foto met prachtige tulpen in de lente
Wallpaper met een prachtig veld vol verschillende kleuren tulpen in de lente. Met gekleurde tulpen tot aan de horizon. Achter het veld zie je een lange rij bomen en donkere wolken aan de hemel.Echt een lust voor het oog, iemand een idee waar dit is?

Foto van tulpen en een oude windmolen
Lente achtergrond met een veld met verschillende kleuren tulpen en een molen ergens in Nederland. Dit landschap zou je kunnen bestempelen als typisch Nederlands.

Paarse krokussen in de sneeuw
Foto van de eerste krokussen die door de sneeuw heen steken in de lente. Mooie close up foto van paarse krokussen. De winter trekt zich terug, en het eerste teken dat de lente in aantocht is.

Tak met katjes in de lente
Lente achtergrond met een tak vol pluizige katjes en een blauwe lucht. Een mooie close up foto van een bruine tak met witte katjes. Stuur deze lente wallpaper naar je beste vriend of vriendin op Facebook, Twitter, Skype, WhatsApp of iets dergelijks als je ook zo van de lente houdt.

Witte krokussen in de sneeuw
Lente wallpaper met witte krokussen met oranje stampers in de sneeuw. Ideaal om het bureaublad van je PC, laptop of tablet mee in de lente sfeer te brengen.

Witte sneeuwklokjes in het bos
Lente wallpaper met witte sneeuwklokjes in het bos met een een oude tak van een boom die er boven hangt. Honderden sneeuwklokjes her en der verspreid in het bos. De winter is ten einde, de lente nadert. Zoals je kunt zien kan een sneeuwklokje zich prima redden in de natuur en kan het zich zelf verspreiden, het heeft heeft daar de hulp van de mens niet nodig.

Paarse krokus in de lente
Lente wallpaper met een close up foto van een paarse krokus klaar om zijn paarse bloemblaadjes uit te klappen. Van binnen in de bloem zie je de oranje stamper duidelijk zitten. Klaar om de eerste insecten zoals bijen en vlinders te verwelkomen.

Oranje krokussen in de lente
Lente achtergrond met oranje krokussen. Leuk om het bureaublad van je PC, tablet of smartphone mee op te vrolijken en in de lente sfeer te brengen.

Wallpaper met vlinders en tulpen in de lente
Prachtige kleurrijke lente achtergrond met tulpen en vlinders. Mooie close up foto van vlinders in verschillende kleuren op gele en roze tulpen. Met deze mooie wallpaper in HD is de lente pas echt beginnen. De lente is begonnen, het voorjaar komt er aan.

Takken met lente knoppen of takjes aan de boom
Wallpaper van lente takjes met rode knoppen. Nog een teken dat de lente voor de deur staat, en dus de lente begonnen is. Leuk om je bureaublad van je PC, tablet of smartphone een leuk sfeertje te geven.

Witte bloem in bloei in de lente
Lente wallpaper met een witte bloem in bloei in de lente. Naast die bloemen zie je groene bladeren met waterdruppels, ook wel dauwdruppels genaamd.

Foto met witte sneeuwklokjes in de lente
Lente wallpaper met witte sneeuwklokjes met ook nog oude herfstbladeren op de grond van afgelopen herfst.

Foto met krokussen in bloei
Bureaublad achtergrond met paarse krokussen volop in bloei in de lente. Mooie foto van een klein groepje paarse krokussen in het bos, al hebben deze bloemen nog niet hun echte kleuren. De foto is waarschijnlijk ergens midden in het bos genomen aangezien al die begroeiing.

Roze paarse Hollandse tulpen in het veld
Wallpaper met een veld vol Hollandse tulpen in de lente. Met daarachter een rij bomen en windmolens. De zon schijnt het is mooi weer en de lucht is helder met een paar enkele wolken. Hollandser wordt het echt niet.

Foto met prachtige tulpen in verschillende kleuren
Lente wallpaper met verschillende soorten en kleuren tulpen. Zoals oranje, roze, gele en rode tulpen. Zeker een aanrader voor de liefhebbers van de lente, het roept bij ons in ieder geval de lentekriebels al op, echt een prachtig gezicht en hier wordt een mens nou vrolijk van. En laat daarna ook meteen de zomer maar komen..

Roze tulpen in de lente
Lente wallpaper met roze tulpen op een roze achtergrond van hout. Mooi en zeer kleurrijk, en door de roze kleur ook zeer geschikt voor de meiden, vrouwen onder ons. Tussen de tulpen ligt een liefdes hartje uitgesneden uit papier. Als deze foto het lentegevoel niet bij jullie oproept dan weten wij het ook niet meer. Stuur hem ook gerust door naar je vrienden op Facebook of Twitter.

Lente achtergrond met roze bloemen
Een simpele foto met roze bloemen in de lente. Prachtige foto van takjes met roze bloemen aan de boom in de lente. Een leuke lente wallpaper om je bureaublad mee op te vrolijken. Heb je zelf ook leuke lentefoto's stuur ze ons dan gerust toe. Deel deze afbeelding op Facebook of Twitter als je ook van de lente houdt.

Takken met gele bloemen
Lente wallpaper met gele lente blaadjes aan de takken van een boom. De lente is begonnen, het voorjaar komt er aan. En met deze mooie foto heb je alvast een prachtige foto voor je bureaublad.

De letne is begonnen met krokussen in verschillende kleuren
Foto met een veld vol gekleurde krokussen in de lente. Dit soort fraaie taferelen zie je in elk dorp je moet ze alleen wel eerst nog vinden. Een prachtig gezicht en geeft pas goed het gevoel dat de lente is aangebroken, of voor de deur staat.

Witte sneeuwklokjes en een waterval in de lente
Mooie lente wallpaper met witte sneeuwklokjes en een waterval op de achtergrond, op de voorgrond licht wat sneeuw. Wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat deze foto niet genomen is in Nederland aangezien we hier geen watervallen hebben. Deze foto geeft goed aan dat de lente in aantocht is.

Bureaublad achtergrond in de lente met roze bloemen
Mooie bureaublad achtergrond met roze bloemen aan een boom in de lente. Prachtige voorjaar foto met felle kleuren en de zon die door de takken heen schijnt.

Lente achtergrond met bloemen in bloei
Lente achtergrond van een tuin vol prachtige roze, paarse en oranje bloemen. Als deze foto het lentegevoel niet bij jullie oproept dan weten wij het ook niet meer. Stuur hem ook gerust door naar je vrienden op Facebook of Twitter.

Tulpen en paaseieren in de lente
Bureaublad achtergrond met roze tulpen en gekleurde paaseieren in de lente. Een paar beschilderde eieren liggen in een rieten mandje. Ideaal om straks met Pasen in te stellen als bureaublad achtergrond op je computer, laptop, tablet. of smartphone.

De lente komt eraan in de bergen met allemaal gekleurde bloemen
Foto van de lente met bloemen, bomen en bergen. Een prachtige lente wallpaper met verschillende soorten en kleuren bloemen. Ook in de bergen is dat een teken dat de lente eraan komt.

Paarse krokussen in de lente
Foto van paarse bloemen in de lente. Prachtige HD lente wallpaper met paarse koukussen, nu is de lente pas goed begonnen en zal ook de zomer niet meer lang op zich laten wachten.

3D bureaublad achtergrond met sneeuwklokjes in de lente
3D lente achtergrond met sneeuwklokjes en sleutelbloemen en sneeuw op de grond. Leuk gemaakt maar ik heb geen idee met welk programma, misschien weet iemand van jullie het?

Foto van een veld vol gekleurde tulpen in de lente
Prachtige lente achtergrond met een veld vol gekleurde tulpen in de kleuren geel, roze en rood. Je hebt ze vast wel eens gezien, weilanden vol met mooie gekleurde tulpen. In de verte staan een paar bomen.

Zie ook: Lente achtergronden en foto's, HD wallpapers van de zomer en HD bloemen wallpapers
Tags

Een reactie posten

1 Reacties
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Geef ons je mening, wat vind jij van deze achtergronden? Jouw mening is belangrijk voor ons! Alvast bedankt en nog veel plezier op de website!?

Top Post Ad

Bottom Post Ad