Disclaimer en Copyright

Heel veel foto's zijn door ons zelf gemaakt en daar bezitten wij dan ook de copyright van. Wij gaan dagelijks op pad om de website van de mooie foto's te voorzien. Ook gebruiken we programma's zoals Photoshop om bepaalde afbeeldingen te maken.

Ook krijgen we dagelijks veel foto's aangeboden door de vaste gebruikers en bezoekers van onze website. Bij deze nogmaals bedankt voor het insturen van de vele foto's.

Dan zijn er nog de wat oudere foto's die van andere websites zijn gehaald, van websites die nadrukkelijk aangeven dat er geen copyright op de foto's zit, en waarbij het dus is toegestaan om de afbeeldingen te gebruiken. Het auteursrecht van de foto's die niet door ons zijn geleverd ligt bij die oorspronkelijke eigenaren. Het doel is dat die foto's in de toekomst vervangen worden door onze eigen foto's.

En mocht het toch voorkomen dat er een foto gebruikt wordt waarvan u de rechten bezit, en u bent er op tegen dat we de foto gebruiken op onze website, neem dan contact met ons op en dan halen wij de bewuste foto meteen van onze website (of we vermelden je naam).

Bureaublad-achtergronden.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen om diensten waar u om gevraagd heeft te voldoen.

Dus heeft u suggesties, klachten, of vragen over onze Disclaimer en Copyright? Stuur dan een e-mail naar dessie@live.nl

Een reactie posten

0 Reacties
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Bottom Post Ad