Foto van de Eiffeltoren in Parijs (Eiffeltoren wallpapers)


De Eiffeltoren is een van de bekendste monumenten en meest bezochte bouwwerk van Frankrijk. Als je ooit in Frankrijk komt moet je hem gezien hebben. Zijn populariteit is wel te vergelijken met de Statue of Liberty in Amerika (Vrijheidsbeeld). De Eiffeltoren is maar liefst 317 meter hoog en met televisiemast is hij zelfs 324 meter. Naast zijn enorme lengte weegt de Eiffeltoren maar liefst 7300 ton. Van 1887 tot 1889 is er 2 jaar lang met 250 arbeiders hard gewerkt aan de bouw van de Eiffeltoren. Lees hier alles over de Eiffeltoren.
Foto van de Eiffeltoren in Parijs met bloemetjes op de voorgrond en een heldere blauwe lucht. Dit is een leuke Eiffeltoren achtergrond met bloemen op de voorgrond. De foto is van zeer dichtbij genomen.

Prachtige foto van de Eiffeltoren in Parijs bij nacht met op de voorgrond een rivier met brug. Mooi om te gebruiken als bureaublad achtergrond voor Windows, Mac OS, laptop, tablet of smartphone.

Deze man op de voorgrond maakt foto van de Eiffeltoren in Parijs bij zonsondergang. Romantischer dan dit wordt het niet. Een leuke landschap wallpaper voor je bureaublad.

Landschap achtergrond met de Eiffeltoren in Parijs en een ondergaande zon.

Wallpaper van de Eiffeltoren in Parijs met hartjes in de lucht.

Bureaublad achtergrond met de Eiffeltoren in Parijs. Een prachtige Eiffeltoren wallpaper met ballonnen in de kleuren van de Franse vlag.


Deel op Google Plus

Over Des

Download hier de mooiste en beste HD bureaublad achtergronden en wallpapers van Nederland en België. Geschikt voor Windows PC, laptop, tablet of Mac OS X.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten

"Geef ons je mening, wat vind jij van deze achtergrond"?