Ajax achtergronden voor PC, laptop of tablet


Prachtige Ajax achtergronden om het bureaublad van je PC, laptop of tablet mee op te vrolijken. Je mag deze Ajax wallpapers hier gratis downloaden. We hebben ze gemaakt met Adobe Photoshop. Dus steun je favoriete club en deel ze vandaag nog op Twitter of Facebook om je vrienden te laten weten dat je een echte Ajax fan bent. Klik met de linkermuisknop op een foto of afbeelding zodat je een grotere versie te zien krijgt. Daarna kun je hem met de rechtermuisknop saven naar je computer. Neem ook eens een kijkje in de Ajax Fanshop.
Mooie Ajax wallpaper met logo en handen in de vorm van een liefdes hartje.

Mooie Ajax achtergrond met rode letters
Leuke zwarte AFC Ajax wallpaper met rode letters en een groot Ajax logo. Ook deze achtergrond is wederom door onszelf gemaakt. Je mag hem hier uiteraard gratis downloaden en gebruiken op je computer, laptop, tablet etc. Of natuurlijk als Facebook of Twitter omslagfoto.

Houten Ajax achtergrond met logo. Voor de echte Ajax fans onder ons en die zijn er genoeg volgens mij. Deel hem ook met je vrienden op Facebook of Twitter. Met deze mooie houten bureaublad achtergrond steel je absoluut de show op je PC, laptop of tablet.

Paars abstracte Ajax wallpaper met cirkels en logo. Leuk voor je PC, laptop, tablet of smartphone. Een simpele achtergrond maar toch wel heel mooi. Deze is zoals alle andere hier door onszelf gemaakt met Adobe Photoshop en het Ajax logo.

Gouden ajax wallpaper
Gouden Ajax wallpaper met zwarte tekst Ajax. Een mooie bureaublad achtergrond speciaal voor alle fans van voetbalclub Ajax.

Mooie abstracte Ajax wallpaper met alle kleuren van de regenboog op je scherm. Deel ze gerust met je vrienden op Facebook en Twitter. Je mag deze mooie bureaublad achtergrond hier gratis downloaden.

Abstract zwart blauwe Ajax achtergrond met logo. Met deze donkere wallpaper zijn je iconen nog steeds duidelijk zichtbaar. Allemaal door onszelf gemaakt met Adobe Photoshop.

Rode Ajax wallpaper met logo en stenen muur met voegen.Simpel maar doeltreffend die de echte Ajax fan zeker zal aanspreken. Ons in ieder geval wel.

Leuke Ajax achtergrond met logo, lichten en veel kleur. Een zeer opvallende desktop wallpaper die op elke PC, laptop of tablet zeker niet zal misstaan, en dat vooral door de prachtige kleuren die mooi in elkaar overlopen.

Blauwe abstracte Ajax wallpaper met logo, water en felle lichten. Lekker fris en fruitig met al dat water en licht, een aanrader voor de echte Ajax fan en zal zeker goed staan als bureaublad achtergrond op je PC, laptop of tablet.

Zwarte abstracte Ajax achtergrond met logo en lijnen waardoor het een zeer moderne uitstraling krijgt. simpel maar toch doeltreffend en je iconen blijven duidelijk zichtbaar zo met die zwarte achtergrond.

Deze is absoluut onze favoriet, een grijze metalen Ajax wallpaper met logo. Prachtig en zal zeker goed staan op het scherm van je PC, laptop of tablet. Mooi en zeer uniek. Steun Ajax en deel hem ook op Facebook of Twitter.

Groen geel abstracte Ajax achtergrond met logo en mooie opvallende camouflage legerkleuren. Voor de liefhebbers die van felle legerkleuren houden, het is weer eens wat anders. Je mag ze ook gerust delen op Facebook of Twitter.

Leuke Ajax achtergrond met logo en herfstbladeren. Voor de fans die een Ajax wallpaper willen van de herfst en van Ajax.
Zie ook:
Feyenoord wallpapers
PSV wallpapersDeel op Google Plus

Over Des

Download hier de mooiste en beste HD bureaublad achtergronden en wallpapers van Nederland en België. Geschikt voor Windows PC, laptop, tablet of Mac OS X.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten

"Geef ons je mening, wat vind jij van deze achtergrond"?