20 liefdes achtergronden voor je bureaublad

Mooie liefdes achtergronden voor het bureaublad van je PC, laptop of tablet mee op te vrolijken. Je mag deze liefde achtergronden hier gratis downloaden. Klik met de linkermuisknop op een foto of afbeelding zodat je een grotere versie te zien krijgt. Daarna kun je hem met de rechtermuisknop saven naar je computer. Ze zijn ook te gebruiken op sociale media websites zoals Facebook of Twitter.
Rood liefdes hart met vleugels en bloemen
Liefde wallpaper met een rood hartje met witte bloemen, vleugels en rode sterretjes, op een grijze achtergrond. Deel deze foto op Facebook of Twitter als je ook van iemand houdt.

Grote steen in de vorm van een hartje
3D liefdes wallpaper met een gebarsten steen in de vorm van een liefdes hartje, liggend op een houten ondergrond. Heel erg mooie gemaakt, waarschijnlijk met Photoshop.

Bureaublad achtergrond met getekend hartje op een raam
Achtergrond met getekend hartje op een raam. Op een raam met wat condens of regen kun je prima een liefdes hartje tekenen met je vingers. Probeer het ook maar eens en stuur hem vervolgens naar je vriend of vriendin op Facebook of Twitter. Ik weet zeker dat ze er eg blij van zal worden.

Tekst love
Simpele rode liefde achtergrond met de tekst love.

Liefdes hart van bloemen op een blauwe ondergrond
Blauwe liefde wallpaper met groot blauw hartje gemaakt van bloemen en een vlinder, met een lichtblauwe achtergrond met donkerblauwe stippellijntjes.

Cadeautje met tekst love you
Witte liefdes achtergrond met een cadeautje met de tekst love you met een klein hartje.

Foto van een chocolade hartje
Leuke bureaublad achtergrond met chocolade in de vorm van een liefdes hartje, daaromheen zie je rimpels in de vorm van een hartje.

Liefde foto met een rode ballon in het veld
Liefdes wallpaper met een rode ballon in de vorm van een liefdes hartje zwevend over een groot veld met groene planten. Deze foto is genomen met mooi weer, aan de horizon zie je een blauwe lucht met wolken.

Foto met rode rozenblaadjes en roos
Liefde achtergrond met rode rozenblaadjes in de vorm van een hartje liggend op een ondergrond van kleine steentjes. In het midden van de hartje ligt een rode roos.

Geverfde rode hartjes op een raam met regendruppels
Liefde achtergrond met geverfde rode hartjes op een raam met regendruppels, slecht en triest weer met veel regen. Echt weer om binnen te blijven, en liefdes hartjes te tekenen op het raam.

Rode 3D liefde afbeelding met een brandende kaars
Rode 3D liefde wallpaper met een brandende kaars in de vorm van een liefdes hartje. Leuk om te sturen naar je vriend of vriendin op Facebook, Twitter, Skype of iets dergelijks.

Groot liefdes hart
Liefde wallpaper met een man of vrouw met een groot rood liefdes hart in zijn handen. Voor de mensen die heel erg verliefd zijn op iemand.

Oranje liefdes hartje met vleugels
Geel/oranje liefdes hartje wallpaper met bloemen, een liefdes hartje met vleugels en allemaal witte sterretjes eromheen. Ben je ook zo verliefd op iemand? deel dan deze foto op Facebook of Twitter.

Foto met een stuk taart in de vorm van een hartje
Liefde wallpaper met een taart in de vorm van een liefdes hartje, eigenlijk zonde om op te eten zo mooi ziet deze taart eruit. Hij zal vast ook wel heel lekker smaken.

Hartje uitgesneden uit een oude schutting
Houten achtergrond met uitgesneden liefdes hartje in de planken van een oude schutting. Leuke voor je PC, tablet of smartphone.

Paars liefdes hart
Liefde wallpaper met een paars liefdes hart met witte en paarse sterretjes. Leuk om te geven aan vriend of vriendin als teken van echte liefde.

Foto van een heuvel met weg en een wolk in de vorm van een hartje
Wallpaper met wolk in de vorm van een liefdes hartje, boven een heuvel met een weg naar boven. Leuk om je bureaublad mee op te vrolijken, of te versturen.

Aabstracte liefdes hartjes
3D groene abstracte liefdes hartjes achtergrond met de tekst love you (hou van je). De liefdes hartjes zijn gemaakt van plastic buizen en zijn in de kleuren rood en groen.

Het pel boter, kaas en eieren met liefdes hartjes
Liefde achtergrond met het spel boter kaas en eieren met rode liefdes hartjes, potlood en papier en de tekst love conquers all (liefde overwint alles). Ben je ook zo verliefd? download dan snel deze mooie bureaublad achtergrond, delen mag natuurlijk ook.

Foto met gouden kettinkje en hanger
Liefde achtergrond met gouden kettinkje met gouden hangertje en de tekst love, prachtig om te geven of te krijgen. Like deze wallpaper als je ook zo'n ketting met hangertje hebt.


Deel op Google Plus

Over Des

Download hier de mooiste en beste HD bureaublad achtergronden en wallpapers van Nederland en België. Geschikt voor Windows PC, laptop, tablet of Mac OS X.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten

"Geef ons je mening, wat vind jij van deze achtergrond"?