Foto houten achtergrond met wesp

Mooie wallpaper met een wesp op een houten achtergrond. Zo rond Augustus zijn de hoogtijdagen van de wespen weer aangebroken en zijn ze druk in de weer met hun nest. Het eindproduct is een papierachtig materiaal. Wespen maken hun hol meestal aan een grote tak of ergens in de bosjes. Ook bouwen ze hun nest veelal ondergronds. Ze maken hun huis van gekauwde houtvezels. Een wespennest kan in 3 weken tijd al zo groot zijn als een voetbal. Er zijn gevallen bekend waar het nest was uitgegroeid tot de grote van een skippybal.

Naast de enorme overlast die wespen kunnen veroorzaken zijn er ook goede dingen te melden over de wesp. Zo houdt hij in zijn omgeving de rupsen en andere schadelijke insecten in toom. Wespen schijnen op zoet eten of drinken af te komen. Een wespensteek is op zich niet gevaarlijk maar er zijn mensen die een allergische reactie krijgen als ze gestoken worden, die moeten dan zo snel mogelijk naar het ziekenhuis gebracht worden. Door het gif in de angel van een wesp kan een wespensteek behoorlijk pijn doen. De meeste mensen worden gestoken doordat te dicht in de buurt van hun hol komt. Of omdat ze een wesp slaan. Het is dan ook aan te raden om een wespennest te laten verwijderen door een imker of bedrijf die daar gespecialiseerd in is.

Houten achtergrond met een wesp | HD wespen wallpaper foto


Deel op Google Plus

Over Destroyer

Download hier de mooiste en beste HD bureaublad achtergronden en wallpapers van Nederland en België. Geschikt voor Windows PC, laptop, tablet of Mac OS X.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties :

Een reactie posten

"Geef ons je mening, wat vind jij van deze achtergrond"?